Plas gallata me moton e BDI-së: “HajdeKnej n’Idrizovë”

Në rrjetet sociale ka shpërthyer gallata me moton parazgjedhore të Bashkimit Demokratik për integrim (BDI). Nga “HajdeKnej”, kjo moto është modifikuar në rrjetet sociale dhe është bë “HajdeKnej n’Idrizovë”.