Plagoset një gjuetar në Çepeli të Strumicës

Sot rreth orës 9 të mëngjesit, derisa ishin për gjueti personi N.N. i lindur në vitin 1995 nga Strumica është plagosur me armë zjarri në gjoks dhe shpatull. Personit në fjalë plagët ia ka shkaktuar shoku i tij M.N gjithashtu nga Strumica. I plagosur është dërguar për kurim në Qendrën Klinike në Strumicë.