Plaçkitet fëmija në Shkup – i vidhet celulari dhe portofoli!

Ministria e Punëve të Brendshme ka njoftuar për një vjedhje që ka ndodhur në ora 18:07 në Aerodrom të Shkupit.

Një fëmijë, duke u kërcënuar nga A.H.(25) dhe një fëmijë tjetër, është plaçkitur duke ia marrë celularin dhe portofolin.

Policia menjëherë ka ndërmarrë masa dhe plaçkitësit janë arrestuar në Stacionin Policor Bit Pazar.

Te njëri nga të arrestuarit është gjetur edhe celulari, transmeton TV21.

Трајно го нормализира крвниот притисок на 120/80 за два дена токму затоа што..
Pas dokumentimit të rastit do të shqiptohet kallëzim përkatës.