Pesë gratë që pritet të jenë pjesë e qeverisë Kurti

Pesë gratë që priten të drejtojnë Ministritë më të rëndësishme në Qeverinë Kurti 2

Janë: Albulena Haxhiu ministre e drejtësisë, Donika Gërvalla-Schwarz- ministre e puneve të jashtme, Rozeta Hajdari ministre e ekonomisë, Arbërie Nagavci ministre e arsimit dhe Emilia Rexhepi ministre e pushtetit lokal.