Përplasja e militantëve të Ramës dhe Bashës në Elbasan

Militantët e partive janë përplasur me njëri -tjetrin pasi Rama dhe Basha shkuan në të njëjtën kohë në Elbasan me rastin e Ditës së Verës. Ata janë zënë me grushte e shkelma për partitë të cilat mbështesin. Nuk dihet ende se cili është shkaku se përse pati një përplasje, pikërisht në një ditë të gëzueshme për të gjithë qytetarët./TCh/