Përleshje fizike në Negotinë, përfshihen katër persona

Përleshje fizike mes katër personave është denoncuar mbrëmë në Negotinë, njoftoi sot zëdhënësi i SPB-Veles, Verolub Dodevski.

“Në ora 21:15 minuta në Stacionin Policor të Negotinës është denoncuar se në rrugë ka ndodhur një përleshje fizike mes katër personave: P.T. 40 vjeçar, R.J. 32 vjeçar, L.L. 25 vjeçar dhe J.A. 40 vjeçar”, ka deklaruar Dodevski, duke shtuar se pas dokumentimit të plotë të rastit ndaj personave në fjalë do të ngritët padi adekuate.