Për shkak të reshjeve të borës, ndalet komunikacioni në rrugën Mavrovë – Dibër

Siç njoftojnë nga LAMM, për shkak të reshjeve të borës është vendosur ndalesa në komunikacion në rrugën Mavrovë -Dibër.

Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet nëpër rrugë të lagështa për shkak të reshjeve të borës në të gjithë territorin e Maqedonisë së Veriut.

LAMM rekomandon shpejtësi të përshtatur të qarkullimit, respektim të sinjalizimit të vendosur të komunikacionit dhe drejtim të kujdesshëm me automjetin, veçanërisht në rrugët nëpër fushëgropat, luginat e lumenjve dhe grykat malor, ku ka mundësi për paraqitje të shembjeve.

Kjo veçanërisht ka të bëjë me akset rrugore Katllanovë-Veles, Mavrovë-Dibër-Strugë, Vinicë-Berovë dhe Koçan-Dellçevë.