Për shkak të protestës, nesër në disa rrugë të Shkupit do të ketë regjim të posaçëm komunikacioni

Ministria e Punëve të Brendshme njofton se gjatë ditës së nesërme, respektivisht me datë 05.12.2022 (e hënë), për shkak të paralajmërimit për protesta, me fillim nga ora 06:00, zyrtarët policorë nga SPB-Shkup do të ndërmarrin masa për regjim të posaçëm të komunikacionit.

“Regjimi i posaçëm i qarkullimit do të vendoset në Blv. “Ilinden” – nga udhëkryqi në Blv. “Ilinden” me Blv. “Shën. Klimenti i Ohrit Ohridski”, deri te kryqëzimi i Blv. “8 Shtatori” dhe Blv. “Ilinden” – udhëkryqi nga rr. Blv. “11 Tetori” dhe “Koço Racin” (Kryqi i Kuq) dhe udhëkryqi nga Blv. “Goce Dellçev” dhe Blvd. “Krste Misirkov” (Pallati i Gjykatave)”, thonë nga MPB.