Për katër ditë pesë foshnje të vdekura në Shkup

Brenda vetëm katër ditëve në Klinikën e Shkupit kanë vdekur 5 foshnje të lindura para kohe, raporton Tv 24. Sipas këtij televizini Koronavirusi “po e mer tatimin dhe gratë shtatëzëna po lindin para kohe”, transmeton Gazeta Lajm.
Këto vdekje kanë ndodhur nga 09 deri 13 prill. Do të bëhen analiza nëse nënat kanë qenë të infektuara me Koronavirus pa e verejtur.