Pendarovski në shënimin e Ilindenit në Pelince

Presidenti Stevo Pendarovski nesër do të ketë fjalim në shënimin e 2 gushtit, festës shtetërore 2 Gushti, Dita e Republikës në Qendrën përkujtimore – KAÇKM në Pelince.

Solemniteti në Pelince, siç kumtoi Kabineti i Pendarovskit, do të realizohet në harmonizim me protokollet e Komisionit për mbrojtje nga sëmundjet infektive për shënimin e festave shtetërore, për numrin e pjesëmarrësve, organizimin shëndetësor-të sigurisë dhe lëvizjes, me sigurimin e distancës dhe mbrojtjes.

Fjalimi i presidentit Pendarovski do të jetë trasmetohet drejtpërdrejtë në servisin e parë të TVM-së, si dhe në faqen e Fejsbukut të presidentit dhe në kanalin e YouTube. Paraprakisht, presidenti Pendarovski do të vendos lule para monumentit në Qendrën përkujtimore KAÇKM, me rastin e shënimit të 76 vjetorit nga kryengritja e parë e KAÇKM-së, qëndron në kumtesë.

Loading...