Pendarovski me rastin e 7 Majit: Besimi i qytetarëve tek shteti, është besim në institucionet e tij

Besimi i qytetarëve tek shteti, është besim në institucionet e tij. Siguria paraqet prioritet të lartë në çdo shtet dhe çdo individ, porositi presidenti Stevo Pendarovski në porosi të dërguar me rastin e 7 Marsit – Ditës së Policisë.

“Më lejoni të gjithë pjesëtarëve të policisë dhe të gjithë të punësuarve në MPB t’u dëshiroj edhe më tutje përkushtim, në mënyrë profesionale dhe të qëndrueshme ta kryejnë detyrën e tyre dhe t’i mbrojnë interesat e të gjithë qytetarëve tanë. Urime – 7 Maji – Dita e Policisë”, shënoi Pendarovski në porosi.