Pendarovski dekreton Protokollin për në NATO

Presidenti i shtetit, Stevo pendarovski, ka nënshkruar dekretin për shpallje të Ligjit për ratifikim të Marrëveshjes Atlantike të Veriut.
Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut me 114 vota “pro” djee miratoi Ligjin për ratifikimin e Marrëveshjes Veriatlantike. Ligji është me veprim të anulueshëm dhe do të hyjë në fuqi pasi Spanja ta ratifikojë Protokollin për anëtarësimin tonë në NATO. Pas seancës flamuri i Aleancës Veriatlantike u ngrit para Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut. /SHENJA/