Lajme Pendarovski-Begaj: Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria do të vazhdojnë të përmirësojnë marrëdhëniet...

Pendarovski-Begaj: Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria do të vazhdojnë të përmirësojnë marrëdhëniet e mira fqinjësore

Pendarovski ka uruar Begajn për zgjedhjen e tij në postin e kryetarit të Republikës së Shqipërisë.

“Urime për Bajram Begaj për zgjedhjen tij në funksionin e presidentit të Shqipërisë.

I uroj atij një mandat të suksesshëm dhe kam besim se në periudhën e ardhshme Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria do të vazhdojnë të përmirësojnë marrëdhëniet e mira fqinjësore”, shkruan Pendarovski në Facebook./Telegrafi/