Pashkët edhe këtë vit në kushte pandemie, por pa orë policore

Besimtarët ortodoksë festojnë Pashkën për të dytin vit radhazi në kushte pandemie, por këtë vit pa orë policore, me thirrje për respektimin maksimal të masave për mbrojtje kundër Kovid-19.

Ora policore nuk vleu mbrëmë dhe qytetarët mund të lëviznin lirshëm, duke i respektuar masat për mbrojtje – duke mbajtur maskë dhe duke mbajtur distancë. Ky ishte një përjashtim vetëm për festën e Pashkëve dhe kufizimi i lëvizjes vazhdon sot nga ora 21:00 deri në 05:00.