Pas koncerteve të shumta, Tayna merr këtë vendim

Tayna e ka përmbyllur me shumë sukses vitin 2019 e me të njëjtin ritëm e nisi edhe 2020-ën.

Pas shumë angazhimeve, reperja ka njoftuar se do të pushojë për disa ditë, që të marrë energji për rikthim në skenë.

Përmes rrjeteve sociale, ajo dhe menaxheri i saj, Rinor Hykolli, njoftuan se për pak kohë nuk do të ketë koncerte.

“Me ne fund pak pushim”, ka shkruar Tayna sipër një videoje që e postoi në Instagram.