Pas ikjes së Mijalkov, Çulev: Gjendja është alarmante, kush është fajtori tash?

Nga një shtet anëtar i NATO-s dhe aspirant i BE-së, më e pakta që pritet është një mungesë serioze vullneti dhe kapaciteti për t’u marrë me sfidat themelore me një theks në problemin më të ngutshëm në luftën kundër krimit të organizuar dhe korrupsionit, reagon ish-ministri i Brendshëm Naqe Çulev, pas arratisjes te ish-shefi i policisë sekrete Sasho Mijalkov.

“Pritjet dhe shpresat e qytetarëve për drejtësi, shtetin e së drejtës dhe një jetë më të mirë janë tradhtuar. Gjendja është alarmante, përgjegjësia duhet të vendoset me saktësi me emër dhe mbiemër. “Kush është fajtor tani?”, shkruajti Çulev në Facebook.