Parashikimi i motit

Moti në vend do të jetë i qëndrueshëm dhe i thatë, ndërsa nuk pritet të ketë reshje të shiut ose borës.

Në rajonin e Povardarisë do të fryjë një erë e fortë.

Temperaturat e mëngjesit do të arrijnë deri në -10 gradë celsius, ndërsa temperaturat ditore do të lëvizin prej 5 deri më 10 gradë celsius.