Paraburgim për profesorin që tentoi të përdhunoj një të mitur

Profesori me iniciale S.M. i cili ditë më parë u arrestua nën dyshimin për tentim përdhunimi ndaj një të miture 8 vjeçare ,para prokurorit hetues pjesërisht ka pranuar fajin. Deri tek pranimi i fajit ka ardhur pas identifikimit disa herë me radhë në polici nga ana e të miturës, për këtë arsye të njëjtit i është caktuar masa e paraburgimit 30 ditorë dhe së shpejti pritet të dorëzohet në burgun e Shutkës. Rasti ky që është denoncuar nga nëna e të miturës.

Alsat