Pacolli: Sanksionet e BE-së ndaj Kosovës janë zhgënjim i madh

Kryetari i AKR-së, Behgjet Pacolli, ka thënë se sanksionet e Bashkimit Evropian kundër Kosovës janë një zhgënjim i madh dhe rrezikojnë kredibilitetin e saj te populli i Kosovës.

“Në Kosovë kërkohet rend dhe ligj dhe kjo vlen në të gjithë territorin”.

“BE-ja ka dështuar vit pas viti në dialog dhe rrezikon ta bëjë këtë sërish, me këtë akt”, ka thënë Pacolli në rrjetin social Facebook.