Pa grim e flokë të çrregullta, të tillë nuk e kemi parë Engjin

Këngëtaren Engjëllusha Salihu jemi mësuar ta shohim të rregulluar deri në detaje.

Ajo shpesh herë është shfaqur edhe natyrale, mirëpo jo aq sa në imazhin që motra e saj Gresa i ka publikuar së fundmi në Instagram.

Në këtë postim Engji shihet pa grim dhe me flokë të çrregullta, ndërsa krah saj është këngëtarja Shyhrete Behluli, nëna e saj.

Kujtojmë se si Shyhretes ashtu edhe Engjit i janë anuluar mbrëmjet muzikore shkak i pandemisë.

Pas vendimit të ministrit Vitia ato sivjet nuk mund të këndojnë as në dasma.