Ozil i sigurt se do i bashkohet ndonjë gjiganti evropian

Gjermani nuk është përfshirë në listën e lojtarëve të Premierligës dhe Ligës së Evropës.

Klubi nuk ka plan ta largojë në janar, por Ozil dëshiron të largohet sa më parë.

Sipas Mirror, 32-vjeçari beson se do këtë sukses në Evropë, andaj synon t’i bashkohet ndonjë gjiganti evropian.

Momentalisht lojtari fiton rreth 350 mijë euro në javë, por është normale që duhet të zbres pagën për sfidën e re.

Thuhet se interesim ka Galatasaray dhe gjiganti italian, Juventus.