Osmani: Sela dëshiron të faktorizohet nëpërmjet debatit me Ahmetin

Zëvendëskryeministri Bujar Osmani duke komentuar kërkesën për debat mes Selës dhe Ahmetit ka thënë se kreu i ASH-së, Zijadin Sela dëshiron të faktorizohet nëpërmjet debatit me kreun e BDI-së Ali Ahmeti.

Ai tha se partitë opozitare duhet të merren fillimisht mes vete vesh se kush është përfaqësuesi i tyre dhe më pastaj do të ketë debat.