Osmani dhe Sijarto do ta hapin konsullatën e re të nderit në Shtip

Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Bujar Osmani së bashku me Ministrin e Punëve të Jashtme dhe Tregtisë së Hungarisë Peter Sijarto sot do ta hapin Konsullatën e Nderit të Hungarisë në Shtip, që me juridiksion përfshinë të gjithë rajonin lindor të Republikës së Maqedonisë së Veriut. Me këtë rast Osmani dhe Sijarto do të priten nga ana e konsullit të ri të nderit në Shtip, Danella Arsovska.