Osmani: Degët nuk propozojnë bartës listash, dorëzuan propozimet e tyre për deputetë

Degët e BDI-së nuk kanë propozuar bartës listash, por vetëm propozimet e tyre për deputet. Kështu ka deklaruar zëdhënësi i BDI-së, Bujar Osmani pas njoftimeve që dolën dje në media për bartës listash në njesinë zgjedhore 1 dhe 2.

“Ka pasur keqkuptim në mediat, sepse degët nuk kanë të drejtë të propozojnë bartës listash por vetëm emra për që do të jenl pjesë e listavr. Barëtsit e listës i vendos kryetari i partisë dhe kryesia”, ka shpjeguar Osmani.