Ora policore, 72 shkelje gjatë 24 orëve të fundit

Në mbështetje të policisë së shtetit si pasojë e gjendjes së jashtëzakonshme të shkaktuar nga pandemia Covid-19 deri më tani janë kyçur edhe 530 pjesëtarë të Armatës. Brenda 24 orëve të fundit me vendim nga Inspektorati Shtetëror për Sanitari dhe Shëndetësi janë futur në izolim 59 qytetarë, kurse me Deklarate për vetizolim 224 qytetarë. Në karantinë shtetërore janë vendosur 29 qytetarë të ardhur nga vendet e treta. Për mosrespektimin e orës policore janë konstatuar 72 raste./Alsat