“Nuk do të ndodhë më”, Stresi kërkon falje për veprimet që i bëri (VIDEO)

Gjatë javës, Stresi pati disa momente shqetësimi, ku në një moment edhe shkelmoi derën.

E për këto veprime, ai është penduar dhe ka kërkuar falje, përcjell Klankosova.tv.

“Nuk do të ndodhë më”, është shprehur Stresi në Prime.

Stresi gjithashtu i ka kërkuar falje edhe publikut për veprimet që bëri.

“Më falni, më falni, më falni”, u shpreh tutje Stresi.