Nuhiu: Zbatuam vetingun në SPB të Strugës

Zbatuam Vettingun në përzgjedhjen e Kryeshefit të Organit për Punë të Brendshme në Strugë dhe Komandantit të policisë së Strugës.

Janë shënuar përparime në efikasitetin dhe kualitetin e veprimeve kriminalistike dhe operative policore në Strugë. Mirënjohje për të gjithë punonjësit e policisë së Strugës!” – thotë Nuhiu.