Nodh në Tetovë: Luan kazino, humbë paratë pëson infrakt! (FOTO)

Një person i gjinisë mashkull në moshë të mesme ka pësuar infarkt pasi ka vënë një shumë të madhe parash në lojrat e fatit tek kazinoja Winer në Tetovë. Pas dështimit i njëjti ka humbur paratë dhe i ndikuar nga stresi ka humbur vetëdijen ku më pas menjëherë të punësuarit e kazinos e kanë lajmëruar ndihmën e shpejtë.

Ndihma e shpejtë ka ardhur menjëhrë për të marrë personin i cili sipas informatave të para jozyrtare ka pësuar infarkt.