Një pjesë e Shkupit pa ujë

Nga ora 4 mëngjesin e sotëm pa ujë janë një pjesë e shfrytëzuesve të rrugëve “Dimçe Mihajllovski”, “Borivoe Miloshevski”, “Vera Radosavljeviq “dhe” Zendel Xhemaili”.

“Furnizimi është ndërprerë për shkak të një defekti rrugor në rrugën “Pero Nakov” dhe do të zgjat deri në përfundimin e sanimit, kumtoi QRMK SHkup.