Një orë pritje në kufirin Maqedoni-Greqi

Për shkak të frekuencës së rritur të veturave, në vendkalimin kufitar Bogorodicë për dalje nga Maqedonia, pritet deri në një orë. Në vendkalimet tjera kufitare nuk ka pritje të gjata për dalje dhe hyrje, informojnë nga LAMM.

Nga LAMM gjithashtu informojnë se komunikacioni në rrugët tjera shtetërore zhvillohet pa ndalesa dhe nëpër korsi të thata.

LAMM ju bën thirrje vozitësve t’i respektojnë rregullat e komunikacionit dhe sinjalizimet në rrugë.