Një mëngjes si ky, Genta Ismajli e rrethuar me trëndafila dhe balona

Genta Ismajli prej kohësh është në lidhje me një biznesmen turk, lidhje për të cilën ende nuk ka folura publikisht.

Këngëtarja e njohur po e shijon pafund këtë romancën e cila dëshmohet edhe përmes imazheve që sjell herë pas here në rrjetet sociale.

Trëndafila dhe balona të kuq në dhomën e saj të gjumit, teksa ajo po relaksohej me pamjen nga dritarja.

Edhe në një fotografi bë ka sjellur së fundi, Genta ka treguar ambienti romantik në të cilin është zgjuar.

Ndryshe, Genta ka treguar se krahas jetës personale, ajo shumë shpejt do të sjell një bashkëpunim me një artist turk.