Një 32-vjeçar në mesin e 19 viktimave nga virusi

Ministria e Shëndetësisë së Maqedonisë së Veriut informon se në 24 orët e fundit janë regjistruar 333 raste të reja me COVID-19, 309 janë shëruar dhe 19 të tjerë kanë ndërruar jetë. Numri i përgjithshëm i të infektuarve ka arritur në 215.009, të shëruarve 199.064, të vdekurve 7.547, ndërkaq për momentin ka 8.398 raste aktive, njofton Portalb.mk.

“Kanë ndërruar jetë 6 persona nga Shkupi (52, 66, 78, 79, 88 dhe 91v), 5 nga Manastiri (59, 69, 79, 80 dhe 86v), 2 nga Velesi (38 dhe 72v) dhe nga një nga Shtipi (71v), Probishtipi (89v), Kavadari (32v), Koçani (66), Gjevgjelia (58v) dhe Makedonska Kamenica (65v)”, informojnë nga Ministria e Shëndetësisë.

Të infektuarit në 24 orët e fundit

Shkup – 152
Manastir – 33
Ohër – 20
Kavadari dhe Strumicë – nga 16
Prilep –14
Kumanovë dhe Dellçevë – 10
Veles – 8
Koçan, Sveti Nikollë dhe Resnjë – 7
Shtip – 6
Kriva Pallankë – 5
Tetova dhe Strugë – nga 4
Vinicë – 3
Gjevgjeli, Demir Hisar dhe Krushevë – nga 2
Kërçovë, Negotinë, Berovë, Kratovë dhe Demir Kapi – nga 1

Të shëruarit në 24 orët e fundit

Shkup – 107
Manastir – 52
Prilep – 22
Kumanovë – 16
Kavadar – 15
Koçan – 13
Veles – 10
Shtip – 9
Resnjë – 8
Berovë –7
Demir Hisar, Kërçova, Negotina dhe Radovishi – nga 6
Dellçevë dhe Kratovë – nga 5
Sveti Nikollë dhe Gjevgjeli – nga 4
Probishtip – 3
Vinicë – 2
Makedonska Kamenica, Gostivar dhe Pehçevë – nga 1

Numri i përgjithshëm i rasteve

Shkup 94010, Aktiv 3941
Kumanovë 12854, Aktiv 265
Tetovë 11311, Aktiv 162
Prilep 10154, Aktiv 425
Manastir 8604, Aktiv 668
Gostivar 8059, Aktiv 30
Veles 7276, Aktiv 340
Kavadar 6918, Aktiv 306
Shtip 6562, Aktiv 192
Ohër 6435, Aktiv 300
Strumicë 6090, Aktiv 165
Kërçovë 4221, Aktiv 82
Koçan 3982, Aktiv 194
Strugë 3898, Aktiv 64
Gjevgjeli 2780, Aktiv 138
Negotinë 2552, Aktiv 66
Sveti Nikole 2112, Aktiv 84
Kriva Pallankë 1876, Aktiv 142
Resnjë 1734, Aktiv 107
Radovish 1711, Aktiv 63
Dibër 1455, Aktiv 1
Berovë 1421, Aktiv 91
Dellçevë 1382, Aktiv 141
Vinicë 1151, Aktiv 42
Probishtip 1110, Aktiv 29
Vallandovë 927, Aktiv 55
Kratovë 759, Aktiv 53
Bogdanci 642, Aktiv 40
Demir Hisar 608, Aktiv 85
Krushevë 582, Aktiv 29
Makedonski Brod 490, Aktiv 10
Demir Kapia 423, Aktiv 8
Makedonska Kamenica 412, Aktiv 67
Pehçevë 347, Aktiv 11
Dojran 161, Aktiv 2