Një 25-vjeçar, viktima më e re në moshë nga virusi

Sot në territorin e vendit tonë janë regjistruar 33 viktima nga Covid-19, duke e çuar numrin e përgjithshëm të viktimave që nga fillimi i pandemisë së Maqedoninë e Veriut në 4.322.

Viktima më e re nga Covid-19 në 24 orët e fundit është një person 25-vjeçar nga Gjevgjelia.

Shkup-11, Manastir-3, Tetovë-3, Kumanovë-2, Prilep-2, Ohër-2, Gjevgjeli-2, Koçan-1, Shtip-1, Kvadarc-1, Strugë-1, Radovish-1, Dellçevë-1, Negotinë-1 dhe Berovë-1.