Nis sot muaji i Ramazanit, viti i dytë radhazi në kushtet e pandemisë

Me ngritjen në syfyrin e parë myslimanët e filluan muajin e shenjtë të agjërimit, Ramazanin. Për 30 ditë radhazi në mbarë botën, myslimanët nisin ritualin e agjërimit në shenjë përuljeje ndaj Zotit. Besimtarët myslimanë fillojnë sot agjërimin dhe e përfundojnë atë më 12 maj, në ditën e festës së Bajramit.