“Nga tërmeti në kufirin Turqi-Iran kanë humbur jetën 9 persona”

Ministri turk i Shëndetësisë, Fahrettin Koca, lidhur me tërmetin që ndodhi pranë kufirit Turqi-Iran tha se kanë humbur jetën 8 persona dhe janë plagosur 37 të tjerë prej të cilëve 9 në gjendje kritike.