Nga sot pushoj çdo aktivitet politik

Blerim Ahmedi

Nga sot pushoj çdo aktivitet si mbështetës i Levizjes Besa për arsye që nuk e shoh dot qëndrimin tim në parti politike.
Qellimi im nuk ka qenë asnjëherë që te mbeshtesja ndonje parti politike , por nga menyra e paraqitjes se kesaj partie kisha shpresa se do te behet ndonje ndryshim.
Gjithsesi aty gjeta dhe njerez te mire te cilet do vazhdojne ta kene respektin tim.
Ndersa unë do të vazhdoj si gjithmonë aktivitetet e mia vetëm për kauzën Kombëtare.
Dhe si perfundim kete shkrim e permbyll me thenjen e vellaut Marin Mema:

” Politikanet nuk e dënojnë njëri tjetrin,
Vetëm akuzohen, ndërrojnë fanellat dhe rinisin lojën nga e para”.