Nga nesër do fillojnë të punojnë lokalet dhe restorantet, por vetëm në ambientet e jashtme

Qeveria miratoi lehtësimin e masave kufizuese duke shkurtuar për një orë ndalesën e lëvizjes së lirë dhe duke lejuar hapjen e tarracave të objekteve gastronomike. Me vendim të ekzekutivit, nga nesër ora policore do të jetë nga 21 deri në 5 të mëngjesit. Ambientet e hapura të restoranteve e kafeneve do të mund të punojnë me gjysmë kapaciteti deri në ora 20:30, por duke respektuar distancën mes klientëve.