Nga ky ambient festiv, vjen urimi i Gentës

Këngtarja e njohur shqiptare, Genta Ismajli, ka qenë ndër emrat e komentuar në vitin që po lëmë pas.

Ajo e bëri publike lidhjen e dashurisë me partnerin e saj turk dhe komentet sa ishin pozitive me urime aq edhe negative se përse nuk e zgjodhi burrin shqiptar.

Në ditën e fundit të 2019-ës nuk ka pasur se si të mungojë edhe urimi i saj dhe këtë e bëri nga një ambient tejet festiv.