Nevojiten urgjentisht 3.000 euro për shërimin e Nezir Çajanit

Bamires, familijar te NEZIR ÇAJANIT, respektivisht axha NAIM ÇAJANI, sapo me informoi se gjendja e NEZIRIT eshte perkeqesuar dukshem.

Ne fakt babai Feimi i cili gjendet ne spital na ka informuar se Neziri ka infeksion te rende ne gjak, dhe duhet qe sa me shpejte te operohet sa nuk eshte bere von.

Ne fakt ky apel i yni vjen pasi mjeket nuk do ta kryejne intervenimin derisa nuk sigurohen te hollat – sipas familiarve ky intervenim kushton afer 3 mije euro.

Ky intervenim ka dal krejt papritmas, pasi qe te gjithe e dime se ai ne Turqi shkoi per kurim ( fazen rehabilituese) por ja qe nje plage ne fyt ka infektuar gjakun dhe sic thame duhet urgjentisht te operohet.

Per informacion kontaktone axhen e Nezirit, Naimin ne numrin: 072 682 257

Bamires, Zoti ju shperblefte