Nesër mbahet konferenca e donatorëve për Shqipërinë

Bashkimi Evropian nesër do të mbajë konferencën e donatorëve për Shqipërinë. Kështu deklaroi kohë më parë presidentja e Komisionit Evropian, Ursula von der Leyen.

Ursula von der Leyen tha se “kjo konferencë bëhet në kuadër të tërmetit të tmerrshëm që goditi Shqipërinë”.

“Ne duam të ndihmojmë në rindërtimin e Shqipërisë dhe sikurse e thashë, këtë do ta diskutojmë më 17 shkurt”, shtoi ajo.