Nënshkruhet marrëveshja për projektin e pastrimit të ujërave të zeza në Shkup

Në Ministrinë e Financave sot do të nënshkruhet marrëveshje për projektin e pastrimit të ujërave të zeza në Shkup. Në këtë event janë paralajmëruar fjalime nga ministrja e Financave, Nina Angellovska, ministri i Ambientit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, Naser Nuredini, ambasadori i BE-së, Samuel Zhbogar, drejtori i infrastrukturës së BERZH-it, Suzan Goranson, drejtori i sektorit të Bankës Evropiane për Investim (BEI), për kreditim në Slloveni, Kroaci dhe Ballkanin Perëndimor, Mateo Rivelini dhe drejtori i Ndërmarrjes Publike “Ujësjellësi dhe Kanalizimi”, Dushko Veskovski.