Nënshkruhet marrëveshja për hapjen e kufirit Llojan-Miratoc, zgjidhet problemi 20 vjeçar

Ministri i brendshem Oliver Spasovski dhe kolegu i tij serb Nebojsha Stefanoviq ne emer te dy qeverive sot nenshkruan marreveshjen per per hapjen e kalimitkufitar Llojan-Miratoc. Hapja e ketij vendkalimi ishte problem per te cilin kane luftuar per ta zgjidhur banoret e ketyre vendbanimeve plote 20 vjet.