Nëna nga Haraçina ia dhuron veshkën djalit, ia shpëton jetën

Afrim Halilit ju mundësua që bashkë me nënën e tij të udhëtojne në Turqi për në spital.
Nëna ka vendosur t’ia dhuron veshkën djalit të vetëm, i cili u rrit jetim pa babë.

Shpreh faleminderim për Rijad Halimi i cili e postoi këtë rast të rëndë në rrjetet sociale dhe një orë pas publikimit u arrit të mblidhen, 18.000€ sa edhe duheshin për operacion.

Faleminderoj vëllezërit Nuri Shabani dhe Vullnet Shabani nga Gjermania (banor të Haraçinës) që dhuruan 5.000€, faleminderime edhe për Suat Alija, Bekim Zymerin, Sheki Ibishi,Gjon Tanusha, Zukën, Fehmiun dhe shumë të tjerë që ishin të gatshem të dhurojnë për shëndetin e Afrimit.

Gjithëçka arrihet sot, vetem duhet të kemi zemër dhe nijetin e pastërt!
Ju ftoj që bashkarisht të lutemi për shëndetin e Afrimit dhe nënës së tij.