Në Qendrat-Ko vid për 24 orë janë hospitalizuar 87 pacientë, gjithsej mjekohen 686

Në 24 orë e fundit në Qendrat-Kovid të vendit janë hospitalizuar 87 pacientë të ri për shkak komplikimeve me koronavirusin.
Gjithsej 687 persona të dyshuar dhe pozitiv me KOVID-19 po mjekohen në repartet e qytetit.
Në 24 orë e fundit janë lëshuar 68 pacientë të shëruar. /SHENJA/