Në mbrëmje kanë vdekur edhe dy kumanovarë nga Koronavirusi

Dy burra në moshë 53 vjeçare kanë ndërruar jetë sot pasdite nga komplikime të shkaktuara nga Koronavirusi, transmeton Gazeta Lajm.
Njëri prej tyre është infektuar javën e kaluar dhe është sheruar në Klinikën i infektive në Shkup, kurse pacienti i dytë ka qenë në sherim shtepiak dhe dje e ka marë rezultatin që është pozitiv, shkruan Sdk.mk.
Atyre sot u është vështirsuar situata tej mase dhe kanë ndërruar jetë.