Në komunën e Likovës 70 raste me koronavirus, dy kanë ndërruar jetë

Apel

– Numri i të prekurve nga Corona Virusi Covid 19 në komunën tonë, për fat të keq, përkundër apeleve ( lutjeve ) të shpeshta nga ana e jonë, po vazhdon ende, ku të dhënat zyrtare deri më tani flasin për këtë gjendje:

– Gjithësejt 70 të infektuar, prej të cilëve 50 të shëruar, 2 raste fatale – vdekje dhe 17 raste ende aktiv .

– Prandaj edhe njëher kërkojm duke iu lutur me sinqeritetin më të madh që në përpikmëri t’i përmbahemi respektimit të rekomandimeve, edhe ate do veçonim disa :

– Mos të takohemi për biseda në sheshe, para marketeve, para çdo objekti afarist apo hapësirave tjera publike;

– Të respektojm distancën fizike prej minimumi 2 m larg njëri – tjetrit;

– Të përdorim maskat mbrojtëse dhe dorëzat ( apo larje e shpesht e duarve), pasi që tani më është obligim i çdo qytetari.

#JuLutemiQëTëGjithëvePërMirëkuptim
#MeKëtoVeprimeRuajmVetenFamiljenFshatinKomunënDheTëGjithëNëPërgjithësi

– Me respekt,

– Shtabi për mbrojtje dhe shpëtim pranë komunës së Likovës.