Në klinikat Infektive në vend trajtohen 426 pacientë me virus, ende ka shtretër të lirë

Nga Ministria e Shëndetësisë, informojnë se gjatë 24 orëve të kaluara në Covid-Qendrat në të gjithë vendin po trajtohen 426 pacientë të infektuar dhe të dyshuar për virus.

Gjithashtu nga Ministria e Shëndetësisë bëjnë të ditur se ka shtretër të lirë në Covid-Qendrat.