Në Francë prej sot hiqet ora policore

Ora policore në Francë është hequr këtë javë, 245 ditë pas vendosjes së saj. Në tërë territorin e shtetit tani është e mundur lëvizja edhe pas orës 23. Edhe treguesit janë të gjelbër në vend, ku gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar 2.624 pacientë të rinj dhe ka 22 raste të vdekjes, njoftoi korrespondenti i MIA-s.