Ndodh puthja e shumëpritur mes Atdheut dhe Julianës

Juliana dhe Atdheu sot i dhanë publikut atë që pritej për ditë të tëra në shtëpinë më të madhe në Kosovë.

Dyshja në fjalë e kanë shkëmbyer puthjen e parë mes tyre.

Atdheut dhe Juliana për ditë të tëra e kanë konfirmuar pëlqimin për njëri-tjetrin, por deri tani nuk kanë shkëmbyer puthje.