Ndërron jetë ish-ushtari i UÇK’së, Naim Shala

Ka vdekur ish ishtari i UÇK-së, Naim Shala.

I ndjeri ishte pjestar i Forcës së Sigurisë së Kosovës.

Lajmi për vdekjen e tij u bë e ditur nga deputeti, Ferat Shala, i cili është familjar me të ndjerin.

Postimi i plotë:

Miq, familjar, bashkëluftëtarë dhe bashkëvendas,

Me pikëllim të thellë ju njoftojmë se djali i axhës dhe bashkëluftëtari i orëve të para, Naim Shala, papritmas na la.

Naim, e kam të pamundur të pajtohem me faktin që na le. Dhimbja e humbjes tënde do të mbetet përgjithmonë në shpirtin tim.

Për varrimin dhe ceremonitë e tjera do të ju njoftojmë me kohë.